Online versenyidőszak

Az online időszakot színesebbé tette a különböző versenyeken való részvétel.

A még februárban meghirdetett Nyíregyházi Egyetem LEGO Education Innovation Studio IRODALMI MŰ BEMUTATÁSA LEGO ELEMEKKEL online versenyén nagyon ötletes, igényes pályamunkák készültek szülői segítséggel. Ezek a Youtube csatornán ma is fellelhetőek, segíthetnek a mű irodalmi feldolgozásában, gyerekekhez közelálló, gyerekek által bemutatott alternatív módon. Nagy sikert arattak a harmadikos gyerekek körében a történelmi olvasmányok. Ezek közül kettőt dolgoztak fel a kis filmesek a 3.a-ból.


Bodnár Kristóf és Sitku Lara Krúdy Gyula A kis török, Uri Ákos pedig Gárdonyi Géza (Holdfogyatkozás) Egri csillagok művét. Ajánljuk minden kedves érdeklődő figyelmébe!

Sajnos a régiós versenyben csak első helyezést hirdettek ki. Viszont a mi kis díjazottjainkra méltán lehetünk büszkék! Kristóf és Lara „szuper legói” csapata megkapták a „A legtöbb mondanivalóval rendelkező történetet mesélők” oklevelét, s Ákos pedig „A legifjabb várvédő”-nek járó oklevelet.


Véget ért az Országos Honismereti Tanulmányi Verseny is, melyen Fábián Réka teljesen önállóan dolgozva nagyon szép eredményt ért el: megyei 3. és országos 5. helyezést!


S egy fizikai, s mentális helytállást is igénylő versenyen Tóth Boróka Zselyke a Spartacus Aerobik Kupa Ch UP 3. korosztályban arany éremmel, s nagy elismeréssel gazdagodott.

Szívből gratulálunk a versenyzőknek a helytállásért, a szép eredményekért, a szülőknek a támogatásért! További sikereket kívánunk Isten áldásával!