Bolhapiac

Hálával és meghatódva mondok köszönetet a szülőknek és diákjainknak a bolhapiacra felajánlott és megvásárolt sok- sok játékért. Senki nem gondolta, hogy egy mindnyájunk számára hihetetlenül nagy összeg,
631 135 Ft gyűlik össze!
Vince életkörülményeinek javítására – aki 5 éve egy súlyos baleset miatt éber kómában fekszik 550.000Ft-ot küldünk, édesanyjával együtt bízva abban, hogy egyszer visszatér közénk. Neki a 7. b osztályban lenne a helye! Oda várjuk vissza!

Óriási élmény volt látni a játékbolttá átalakult aulát, a pezsgést, a gyerekek lelkesedését, segíteni akarását, a kollégák és munkatársak önzetlen segítségét!
A bolhapiacunkon készült képek magukért beszélnek.

A fennmaradó összeget a Nógrád Megyei Reménysugár Egyesített Szociális Intézmény központjába, Balassagyarmatra küldjük. A megmaradt játékok a Huszár telepi tanodába, az ózdi roma gyerekeknek, az egyik nyíregyházi anyaóvóba és a Szabolcs megyei Gyermekjóléti központba kerülnek.

Ezen a napon 37 tanulónk vállalta, hogy kis imával és kis áldozattal segíti rászoruló társait. Ők a Szent Gyermekség Művének tagjai, a missziós gyerekek. Kívánjuk, hogy elhatározásukban, lelkesedésükben tartsanak ki, hogy minél több társukon tudjanak segíteni.

Matavovszky Györgyné
missziós animátor