Adventi jótékonysági akciót hirdetünk

Advent első napjaiban összegyűltek iskolánk missziós gyermekei, hogy együtt imádkozzanak a világjárvány sújtotta betegekért, a járvány megszűnéséért.

A tanév eleji vállalásukat is számba vették. Idén a kárpátaljai Nagyberezna számára egy kisbuszra gyűjtöttek, amivel a környéken élő beteg gyerekek és idősek orvoshoz, kórházba, juttatását segíthetik. A kitűzött 100000 Ft-os cél megvalósult! A mai napon 103000 Ft-ot utalunk a megvásárolt naptárak, emlékkönyvek, tollak árából. Köszönjük iskolánk valamennyi jólelkű adakozójának!

„Jót tenni jó!” „ Csak egy kis apróság!” halljuk nap mint nap, különösen így advent idején. Tanulóink számára minden évben, így most is adventi jótékonysági akciót hirdetünk.

Hozhattok játékot, tartós élelmiszert, édességet, könyvet, írószert. Adományaitokat az osztályokban december 7. hétfőig a tantermekben gyűjtsétek, melyet a Görögkatolikus Karitász, a Család-és Gyermekjóléti Központ, valamint a Vöröskereszt Szabolcs megyei szervezetén keresztül juttatunk el a rászoruló családokhoz.

Így lehettek Ti is karácsonyi angyalok!

Matavovszky Györgyné Szent Gyermekség Műve iskolai missziósvezető