BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Hírek / Muzsika Zeneiskolai beiratkozás

Muzsika Zeneiskolai beiratkozás

Első osztályos gyermekek szülei részére.
Tisztelt Szülők!
 A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskolában működő Muzsika Zeneiskola a gyermekek zenei nevelését végzi. A nevelés szempontjából soha vissza nem térő lehetőséget ajánl a zeneiskola az általános iskolában elsős gyermekeknek: Az általános iskolában elsős gyermekeknek a hangszeres előképző keretében végzett, egyéni énekes alapú fejlesztést, vagy a kis csoportban, szolfézs előképző keretében végzett fejlesztést ajánlom. A gyermek személyisége alapján a szaktanár tudja eldönteni, hogy melyik forma előnyösebb a gyermeknek.  Ebben az életkorban nagy szüksége van a gyermeknek az éneklésre, és a zenei cselekvésre, ami megalapozza a személyiség teljes, kiegyensúlyozott fejlődésének lehetőségét, és személyiség fejlődési problémák esetén, időben az utolsó lényegesen segítő forma. A családban a gyermek egyéni, csak ráirányuló figyelmet kap. A zeneiskolai egyéni órák ugyanezt a személyes figyelem élményt adják meg a gyermeknek.  Ezért is válik a zenetanulás minden emberi készségterületre átható, legjobb nevelési formává.
A zeneiskolába a beiratkozás 2017. szeptember 01-én, 04.-én és 5. én, 13 órától 17 óráig a földszinten lesz. A tanulók egy tanévre iratkoznak be a zeneiskolába, és a tanév végén zeneiskolai bizonyítványt kapnak. A tanulónak a törvény előírása alapján évi 10.500 Ft térítési díjat kell fizetni október 15. ig a zeneiskolai tanárnál. A jegyző által hátrányos helyzetűnek minősített tanulók nem fizetnek térítési díjat. Minden szülő kérheti a Muzsika Zeneiskola alapítványától, hogy az éves térítési díjat teljesen fizesse ki helyettük.
A zeneiskolai órák beosztása az első héten történik meg, amihez kérjük a szülők segítségét is.
Információ kérhető a zenetanároktól, vagy a lenti telefonon.
Tisztelettel: Kiss László Muzsika Zeneiskola igazgató 70/453-4556
Nyíregyháza 2017-08-29
 
Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!
A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskolában működő Muzsika Zeneiskola a gyermekek zenei nevelését végzi. A zeneiskolába a beiratkozás 2017. szeptember 01-én, 04.-én és 5. én, 13 órától 17 óráig a földszinten lesz. A régi növendékeink már ismerik a működési rendünket, Ők a zeneiskolai bizonyítványuk visszahozásával iratkozhatnak be a tanévre. A tanulók egy tanévre iratkoznak be a zeneiskolába, és a tanév végén zeneiskolai bizonyítványt kapnak. A tanulónak a törvény előírása alapján évi 10.500 Ft térítési díjat kell fizetni október 15. ig a zeneiskolai tanárnál. A jegyző által hátrányos helyzetűnek minősített tanulók nem fizetnek térítési díjat. Minden szülő kérheti a Muzsika Zeneiskola alapítványától, hogy az éves térítési díjat teljesen fizesse ki helyettük.
A zeneiskolai órák beosztása az első héten történik meg, amihez kérjük a szülők segítségét is.
A zeneiskolába először beiratkozni szándékozóknak pár alapinformáció következik.
A családban a gyermek egyéni, csak ráirányuló figyelmet kap. A zeneiskolai egyéni órák ugyan ezt a személyes figyelem élményt adják meg a gyermeknek.  Ezért is válik a zenetanulás minden emberi készségterületre átható, legjobb értelmet, érzelmet, lelket, cselekvést fejlesztő nevelési formává. Két esetben különösen ajánlom a zenetanulást. Először, ha valakinek bármilyen személyiség problémája, figyelemhiánya van, akkor nagyon sokat fejleszthet, segíthet. Másodszor azoknak, akik a tehetségüket szeretnék kiművelni.
Az általános iskolában elsős gyermekeknek a hangszeres előképző keretében végzett, egyéni énekes alapú fejlesztést, vagy a kis csoportban, szolfézs előképző keretében végzett fejlesztést ajánlom.  Az általános iskolában második osztályosoknak a zongora, szintetizátor, furulya, hegedű, cselló, ajánlható. Harmadik osztályos kortól a zongora, szintetizátor, fuvola, furulya, klarinét, trombita, harsona, tuba, hegedű, cselló, nagybőgő, gitár, magánének hangszerek ajánlhatóak.
A heti két 30 perces egyéni hangszeres óra mellet a tanulóknak kötelező tárgy a szolfézs, vagy az énekkar, vagy a kamarazene, vagy a zenekar.
Bővebb információt a zenetanároktól az iskolában vagy a 70/453-4556 telefonszámon a zeneiskola igazgatójától kérhetnek.
Tisztelettel: Kiss László Muzsika Zeneiskola igazgató 70/453-4556

Érdekelhet

Kedves SZMK-s Szülők!

Kedves SZMK-s Szülők! 2017. szeptember 26-án (kedden) 17:00 órakor a szülői munkaközösség értekezletet tart az ...