Vadászati kiállítás Vásárosnaményban

HUNOR VADÁSZATI MÚZEUMBAN A SZENT MIKLÓS ISKOLA 4. ÉVFOLYAMA-VÁSÁROSNAMÉNY

Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy a regisztrációhoz kötött, ingyenes múzeumlátogatás mégis megvalósulhatott! Teltház miatt sajnos először elutasították kérésünket, ám igazgató asszony közbenjárásának köszönhetően részesei lehettünk a fent említett tárlatnak, csodálatos látványnak, élményeknek.

A hotelben állandó vadászati kiállítás működik, mely interaktív módon hang- és képanyagok segítségével mutatja be Magyarország keleti szegletében egyedülálló módon, közel 600 négyzetméteren az öt földrész vadászható vadjait. A látogatók interaktív módszerek segítségével tudhatnak meg többet kiállított vad élőhelyéről, előfordulásáról, valamint vadászatáról.

A kiállítás célja a vadászat szellemiségének és a természet szeretetének, távoli tájak élővilágának bemutatása.

A gyerekek kíséretében segítségünkre volt Szathmáriné Ancika néni, Huszár Kinga néni, s iskolánk vezetője, Anasztázia néni.

Hálásak vagyunk, hogy gyermekeink egy kellemes buszos utazást követően- egy kis játszótéri lazítás után – az ámulatba ejtő, látványos, kiállítást megtekinthették! Mindannyian lelkes élménybeszámolót tartottak társaiknak , szüleiknek.

Szeretettel ajánljuk mindenkinek, s -ha lehetősége nyílik- tekintse meg akár egy családi kirándulás alkalmával is a bereg szívében látható csodás birodalmat!

Szabolcsiné Morvai Katalin 4.a és Polyákné Tóth Mária 4.b osztályfőnökök